Wil jij een premium membership? De kosten van een premium membership zijn maar EUR 19,- per maand en je krijgt daar enorm veel voor! 

Wat kan je verwachten? Iedere maand kan je via filmpjes de channeling van de maand volgen. Daarnaast worden er steeds nieuwe filmpjes geplaatst, die zeer leerzaam en informatief zijn over allerlei verschillende thema’s, maar ook komen er filmpjes met workshops en bijvoorbeeld spiritueel ondersteunende onderwerpen om gewoon beter in het leven te staan, informatie over nieuwetijdskinderen, informatie over de sferen, kristallen etc etc. Er komen ook korte cursussen zoals de tarot, maar ook andere cursussen en kunnen er vragen gesteld worden. Je krijgt enorm veel informatie en je kan de filmpjes bekijken wanneer je wilt en zo vaak als je wilt!

ook ga ik eens per maand online om vragen te beantwoorden, dit ivm de vele aanvragen voor een reading. Een fijne mogelijkheid voor mensen die vastzitten. 

Dit is wat je moet doen: 

Meld je aan via de Sign up knop onderaan deze pagina.

Vul de gegevens van het formulier in en klik op Register.

Betaal de eerste keer het bedrag van EUR 19,- via een banktransactie.

Stuur vervolgens meteen een mail met in het onderwerp “ik heb me aangemeld en betaald”. In de tekst zet je je naam en je adres.  

Je ontvangt een incassoformulier. Dit vul je meteen in, je tekent het en dan stuur je het naar ons terug, gescand (foto’s van het inschrijfformulier worden niet geaccepteerd) via de mail of via de post naar Marion Berndsen, Maltakade 34, 3446 BC Woerden. 

Marion zal je account op de website activeren waardoor je kan inloggen op het premium gedeelte.

De keren daarna hoef je niet zelf te betalen, maar wordt het na ontvangst van het automatisch incassoformulier iedere eerste week van de maand, automatisch afgeschreven, tot jij je lidmaatschap op wilt zeggen. Het enige wat je dan hoeft te doen is een mail te sturen dat je je lidmaatschap wilt beëindigen. 

Let op dat er voldoende saldo op je rekening staat om de EUR 19,- af te laten schrijven, want als je niet betaald hebt, komt de melding bij ons terecht en word je lidmaatschap gelijk beëindigd. 

Heb je vragen of wil je meer weten over het premium membership, dan kan je mailen naar info@marionberndsen.nl 

 

Kies je plan:

[ihc-select-level]