Reis naar Lalouvesc, Frankrijk Ardeche (We mogen!!!!!)


In januari heb ik deze reis al genoemd en ik heb er ook al aanmeldingen voor ontvangen, maar ik breng hem nogmaals onder de aandacht, omdat er geen reden meer is, om deze reis niet door te laten gaan. President Macron heeft bekend gemaakt, dat toeristen vanaf 9 juni weer welkom zijn!

Dit wordt een bijzondere reis! We logeren in het klooster La Vie Tara in Lalouvesc. Vlakbij Lalouvesc bevindt zich een bron waar genezend water uit stroomt en wat gezegend is door St. Regis. Jean Francois Regis werd de apostel van Velay en Viverais genoemd. Na zijn dood geschieden er vele wonderen bij zijn graf in de basiliek van Lalouvesc. St. Regis werd in 1726 én 1737 Heilig verklaard. St. Regis heeft vele wonderen in mijn leven gebracht, maar ook bij klanten en vrienden van mij, waarvoor ik zijn hulp heb gevraagd. Zoals het bij de Heiligen de bedoeling is: ik móet terug om te bedanken! Dat is een wet. De wet daarachter is respect. Als je er naartoe kunt om te vragen, dan kan je er zeker naartoe om te bedanken.

De Raad van Avalon-ELA heeft me verteld, dat ik St. Regis tijdens deze reis mag channelen en jullie, via mij, mag aanraken met zijn energie. Ik zie dit als een grote eer, omdat we te maken hebben met een bijzondere energie. Als jij je aangesproken voelt, dan sta jij in verbinding met St. Regis of Jeanne dÁrc, of beiden. Daar komen we vanzelf achter tijdens de reis.

Daarnaast zal de reis rondom Jeanne d Árc zijn. In het dorp Fay sur Lignon staat een beeld van Jeanne, waar ik jaren geleden met een groep geweest ben. Dat is ongeveer 8 jaar geleden, misschien wel langer. We hebben het beeld toen zien huilen. Ook Jeanne zal zich tijdens een channeling laten horen, om te spreken over haar leven en haar dood en waar zij nu is.

De reis zal dan ook gericht zijn op heling, maar ook op heling van anderen, met plezier én rust én inzicht!

Beiden, St. Regis én Jeanne d Árc, waren vrijheidsstrijders en zij zullen de reis een bijzonder karakter geven.

De laatste avond hebben we een gezellig samenzijn. Je bent welkom om een muziekinstrument mee te nemen.

Je reist met de trein of met je auto. Met de auto duurt de reis vanaf Amsterdam 11 uur, pauzes meegerekend. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om ergens een overnachting te boeken en er twee dagen over te rijden. Wanneer je met de auto reist, zou het fijn zijn als je aangeeft dat je iemand mee wilt nemen, maar voel je niet verplicht! Mocht je daarvoor open staan, kan ik jullie met elkaar in contact brengen. Kom je per trein, dan is het handig om bij aankomst een auto te huren voor de uitstapjes. Ik kan dit voor je informeren, dus laat het me weten. Je kan samen met andere treinreizigers een auto huren, dat scheelt weer.

La Vie Tara heeft voldoende kamers om apart te slapen. De kamerindeling gaat op leeftijd: hoe ouder je bent, hoe luxer je kamer. Bij aanmelding dan ook je geboortedatum vermelden. Ook met fysieke klachten wordt rekening gehouden, geef dit ook aan bij je aanmelding. Er is in ieder geval voldoende ruimte, maak je daarover geen zorgen.

Op dinsdag is er markt in Lamastre. Deze markt is zo ontzettend leuk, dat dit jullie vrije dag is. Je hoeft natuurlijk niet naar de markt te gaan, als je daar niet voor voelt.

Naast alle bijzonderheden zullen we wat plaatsen bezoeken die met Jean of St. Regis te maken hebben. Zij zullen ons vertellen waar we naartoe mogen. Meerdere informatie volgt na je aanmelding.

Alle channelingen zullen plaatsvinden in de prachtige kapel van La Vie Tara.

Bij vorige reizen hebben we nergens entreekosten moeten betalen en dat is dit keer ook niet aan de orde. 

Reis informatie


Kosten:

Let op! INCLUSIEF alle maaltijden: ontbijt, lunch en diner en natuurlijk mijn begeleiding en de channelingen, healing etc etc. EUR 1175,- (met allergieën en diëten worden rekening gehouden, geef dat aan bij je aanmelding). Op dinsdag is er in principe geen lunch in La Vie Tara i.v.m. de markt. Veel mensen vinden het dan gezellig om op het plein te lunchen. Mocht je dinsdag wel willen lunchen op La Vie Tara, geef dit dan van tevoren aan.

Aankomst:

zondag 12 september om 17.00 uur

Vertrek:

zaterdag 18 september na het ontbijt.

Hoe meld ik mij aan?


Aanmelden via de mail: info@marionberndsen.nl

Ben jij premium member? Geef dit dat aan bij je aanmelding, dan krijg je 5% korting op de reis.