Skip to main content

Privé consult

Een privé consult wordt persoonlijk in de praktijk gehouden maar kan ook via Skype/Teams of via facetime. Een reading via telefoon is qua afstemming voor mij niet fijn, omdat ik de persoon met wie ik spreek niet kan zien en ik heb dan ook besloten dit niet te doen.

Bij een reading van een uur ga ik tegenover je zitten en ik kijk welke overleden personen naar voren komen. Je hoeft dus zelf niets te zeggen, behalve bevestigen als je iets herkent. Daarnaast kijk ik naar alles wat verder naar voren mag komen, zoals werk, gezin, relaties etc. etc. Voor een contact met overledenen zou ik zelf kiezen voor een reading van een uur. Een reading van een uur door Marion kost €140,-

Omdat ik veel word gevraagd voor readings kan het zijn dat het even duurt voordat het plaats kan vinden. Neem contact met me op om een afspraak te maken.

Ik help je met liefde.
Marion


Graag deel ik mijn ervaring betreffende mijn reading die ik als zeer treffend heb ervaren. Marion Berndsen is buiten haar bijzondere gave een warme persoonlijkheid, het voelt vertrouwd om de vele privé aspecten met haar te delen.  Ongelooflijk hoe zij met haar gave communiceert met de juiste overledenen en daarbij de beelden weet te weerleggen die in mijn geval veel opheldering heeft gegeven.

Ik ben Marion heel dankbaar en kom graag nog eens terug voor mij was deze reading zeer waardevol oftewel: (van 0 tot 5) zeker 5 sterren!!! Het is mooi om bij een ervaren medium zoals Marion Berndsen te ondervinden dat er meer is tussen hemel en aarde. Jane.

Daar ik niet kan voldoen aan alle aanvragen voor een reading, wil ik jullie voorstellen aan 3 vrouwen/mediums, waar mijn oog op is gevallen tijdens de mediumopleiding. Wanneer je met hen een afspraak voor een reading wilt, dan kan je mij benaderen, vanaf januari gaan zij beginnen. Ik moet zoveel mensen afwijzen voor een reading, vanwege mijn enorme wachtlijst, dat ik deze constructie bedacht heb en het mij een geruststellend gevoel geeft. Ik stel hieronder aan jullie voor: Tanja Olla-Keijzers, Ruby-Ann Malcontent en Silvia Heemskerk. Naast het feit dat zij in staat zijn een goede reading te geven, zijn deze vrouwen alle drie, warm, hartelijk en oprecht.

Tanja Olla-Keijzers

Tanja heeft een gave en heeft bij mij diverse opleidingen gevolgd, met name: mediumschap,  Avalon-ELA healing, Spirituele Stervensbegeleiding, Trancemediumschap en Spirituele Relatietherapie. Ze voelde en zag wat anderen niet leken te voelen  en wilde haar gave versterken door bij mij te gaan leren. Daarnaast is Tanja hoogsensitief en weet zij als geen ander wat dat met zich meebrengt. Haar waarnemingen zijn zeer goed. Ik ben erg trots op Tanja, want ze heeft de lessen altijd ten volle meegedaan, in volle openheid omdat ze wilde leren om met haar gave om te gaan.  Wil je van haar een reading?

Een reading met Tanja is uitsluitend te boeken via mijn praktijk

EUR 120,- voor een uur en haar praktijk is in Apeldoorn.

Ruby-Ann Malcontent

Ruby-Ann heeft bij mij de opleiding mediumschap gevolgd en het werd me al snel duidelijk, dat ze een gave heeft. Ruby-Ann heeft haar praktijk in Brabant. Ze heeft veel in het bedrijfsleven gewerkt, maar doordat haar spiritualiteit zich meer liet zien, is ze bij mij terecht gekomen met de vraag of ik haar kon helpen met wat zij voelde, zag en hoorde. De opleiding omschrijft ze als: “een nieuwe ontdekking en verdieping in mezelf.” Ze hoopt dat ze voor jou van betekenis mag zijn met haar waarnemingen. Ook op Ruby-Ann ben ik erg trots, want ze was steeds een hartelijke en open student die openstond voor de lessen.

Een reading van Ruby-Ann is uitsluitend via mijn praktijk te boeken.

Kosten EUR 120,- en Ruby-Ann werkt vanuit huis.

Silvia Heemskerk

Mijn naam is Silvia Heemskerk. Ik kom uit de Bollenstreek en mijn praktijk heet “Pinkpoppie’. Mensen komen bij mij voor een persoonlijke reading, een healing of voor hsp coaching. Zolang ik mij kan herinneren, zie, hoor en voel ik energie om mij heen. Als kind dacht ik dat iedereen dit zo zag en het was me nogal een eye opener dat het helemaal niet zo bleek te zijn. Rond mijn veertigste liep ik vast op alles wat normaal leek te zijn in mijn leven. Ik ben toen voor het eerst mijzelf gaan verdiepen in wie ik werkelijk ben. Mijn eigen hoog gevoelig zijn heb ik opnieuw mogen ontdekken. Ook kwamen mijn heldervoelend en helderziend zijn steeds meer naar voren. Ik voelde dat ik vanuit mijn ziel meer wilde leren en ben daarom bij Marion de healing opleiding Avalon ELA gaan doen. In deze opleiding leerde Marion mij te vertrouwen op mijn waarnemingen. In de daaropvolgende jaren heb ik bij verschillende mediums diverse workshops en trainingen gevolgd om mijn mediumschap verder te leren begrijpen. Echter, pas toen ik afgelopen september, startte bij Marion met de opleiding Mediumschap, leerde ik hoe ik mijn gave volledig durfde te gaan omarmen, accepteren, vertrouwen en mocht gaan inzetten. Haar vertrouwen en ondersteuning brachten mij de balans en gaven me de vleugels om echt voor het mediumschap te kiezen. De readings zijn voor mij hele dierbare en bijzondere afspraken, Ik werk op basis van vertrouwen en respect voor ieder die aanwezig is. Mijn hartenwens is dat het bezoeken van een medium net zo vanzelfsprekend wordt, als een bezoek aan de tandarts of fysiotherapeut. Het is een aanvulling voor je persoonlijke welzijn met inzichten die je verder brengen in je leven.

Een reading kost EUR 120,- Wil je een afspraak met mij, dan brengt Marion je met mij in contact