Skip to main content

Verdieping mediumschap

Deze opleiding is voor mensen die al werken in een praktijk, of mogelijk al wat readings geven maar toch vastlopen door onzekerheid of twijfels. Natuurlijk is deze opleiding ook heel geschikt voor mensen die het gevoel hebben nog een verdieping in het mediumschap te kunnen gebruiken.


Kosten:

€ 1150,-

Duur:

8 lessen

Locatie:

Woerden

Kosten:

€ 1150,-

Duur:

8 lessen

Locatie

Woerden

Kosten:

€1150,-

Duur:

8 lessen

Locatie:

Woerden


De lessen vinden plaats op woensdagen van 10:00 tot 15:30 uur:
2023:
18 oktober, 22 november, 13 december
2024: 10 januari, 7 februari, 6 maart, 10 april, 15 mei

Is de locatie te ver voor je, ben je ziek of is het moeilijk voor je om te reizen. Deze opleiding is ook online te volgen.

Bij je aanmelding ontvang je een inschrijfformulier en de algemene voorwaarden van Marion Berndsen, instituut voor Spirituele Opleidingen. De algemene voorwaarden zijn ook te vinden onderaan de pagina “Opleidingen”. 

Deze opleiding is voor de wat gevorderde. Laat het woord “gevorderde” je niet afschrikken, want het kan je het gevoel geven dat je je moet bewijzen, maar dat is zeker niet het geval.

De opleiding is voor jou en niet voor een ander, richt je op je eigen ontwikkeling!  Zo is eenieder aanwezig voor zijn of haar eigen ontwikkeling. Ik ben er om je te helpen. Ook voor deze opleiding is geen vast script. Ik stem me af op mijn geestelijke begeleiders en zij geven mij aan wat belangrijk is voor de ontstane groep. 

Iedere groep is anders, dus de lessen zijn geheel afgestemd. 

Het is mogelijk om examen te doen, weet dan dat je een scriptie in moet leveren Extra studietijd: ongeveer een uur per week om te oefenen en/of het schrijven van een scriptie. Deze scriptie zal gaan over wat je geleerd hebt en je eigen ontwikkeling hierin.

Wil je meer informatie over deze opleiding, dan kan je me natuurlijk vrijblijvend mailen. 

De studiekosten kunnen in één keer betaald worden, of in 12 termijnen. Wanneer je in termijnen betaalt, komt er eenmalig € 100,-  administratiekosten bij. De termijnen worden per automatische incasso geïnd. Hiervoor ontvang je een formulier voor akkoord.

Wanneer je de opleiding in één keer betaalt, maak je zelf over.