Skip to main content

Tarot

Twee dagen tarotles, is toch volgens velen iets te kort. Men wil meer oefeningen, meer leggingen, nog meer inzicht in het duiden van de tarot en het verkrijgen van een duidelijk antwoord.

Kosten:

€ 775,-

Duur:

5 lessen

Locatie:

Woerden

Kosten:

€ 775,-

Duur:

5 lessen

Locatie

Woerden

Kosten:

€ 775,-

Duur:

5 lessen

Locatie:

Woerden


Deze opleiding wordt in het najaar van 2024 opnieuw ingepland.

Is de locatie te ver voor je, ben je ziek of is het moeilijk voor je om te reizen. Deze opleiding is ook online te volgen.

Bij je aanmelding ontvang je een inschrijfformulier en de algemene voorwaarden van Marion Berndsen, instituut voor Spirituele Opleidingen. De algemene voorwaarden zijn ook te vinden onderaan de pagina “Opleidingen”. 

Waarom meer lesdagen?

Misschien volg je me op instagram met de tarot? Misschien heb je je afgevraagd: hoe interpreteert Marion de kaarten? In deze opleiding tot tarotist krijg je een nog duidelijker uitleg dan wat ik vroeger in twee dagen deed. Ik leg de kaarten op een manier uit, dat je ze daadwerkelijk begrijpt en je aan het eind van de opleiding een goede legging kan geven, waar je zelfs je beroep van kunt maken. Let op: ook voor de mensen die de tweedaagse hebben gedaan is de uitleg aan het begin van de opleiding nogmaals aan te raden.