Skip to main content

Medium opleiding

Of je nu een beginner bent of een gevorderde, dat maakt voor de toelating niets uit. Wanneer je mee wilt doen aan deze opleiding, krijg je sowieso een telefonisch intakegesprek. 


Kosten:

€ 1575,-

Duur:

1 jaar, 10 lessen

Locatie:

Woerden

Kosten:

€ 1575,-

Duur:

1 jaar, 10 lessen

Locatie

Woerden

Kosten:

€ 1575,-

Duur:

1 jaar, 10 lessen

Locatie:

Woerden


De lessen vinden plaats op donderdagen:
2024: 5 september, 17 oktober, 7 november, 12 december
2025: 9 januari, 13 februari, 13 maart, 10 april, 15 mei, 12 juni

Is de locatie te ver voor je, ben je ziek of is het moeilijk voor je om te reizen. Deze opleiding is ook online te volgen.

Bij je aanmelding ontvang je een inschrijfformulier en de algemene voorwaarden van Marion Berndsen, instituut voor Spirituele Opleidingen. De algemene voorwaarden zijn ook te vinden onderaan de pagina “Opleidingen”. 

Een prachtige mediumopleiding, waarin we diverse onderwerpen van het mediumschap gaan ontdekken. Je ondergaat een prachtige groei, zowel persoonlijk als spiritueel. De frequentie van 10 lesdagen is nodig om tot het juiste resultaat te komen. Het doel is een goede reading te kunnen geven en dat is haalbaar. Veel van mijn cursisten hebben inmiddels een bloeiende praktijk, maar er zijn ook mensen die het puur voor zichzelf doen, of omdat ze het interessant vinden. Dat is voor ieder persoonlijk.

Persoonlijke studiebegeleiding: mocht je vastlopen in een opleiding, door wat dan ook, dan kun je rekenen op de hulp en bijstand van Marion. Blijf niet rondlopen met iets, wat je in de weg staat om de opleiding op een prettige manier te kunnen doorlopen. Zuiverheid en openheid voor alles.

Wat ik je vraag is je vertrouwen in mij en mijn geestelijke begeleiding. Dan zal je het beste resultaat bereiken. Doe de opleiding vanuit je hart, niet vanuit je ego (dat zal ik je ook leren)  Kosmische kennis is zeker een onderwerp in deze opleiding en is zeer belangrijk om jezelf te openen voor de boodschappen die mogen komen. De lessen geef ik ook niet uit een boek, zo ook de onderwerpen die naarvoren komen zijn voor iedere groep weer uniek. In de ochtend weet ik nog niet wat ik met de groep zal gaan doe, dat stroomt door de afstemming op mijn begeleiders, die de oefeningen voor jullie groep geschikt, aanreiken. 

Studiebelasting: ong. 1 uur per week, je schrijft een scriptie over hetgeen je geleerd hebt en je schrijft over je eigen ervaringen. Dit is uitsluitend wanneer je meedoet voor het examen. 

Je kunt voor deze opleiding examen doen. Het theoriegedeelte wordt in de ochtend van de examendag schriftelijk afgenomen d.m.v. een vragenlijst. In de middag zal je 3 korte readings geven van 20 minuten p.p. bij voor jou onbekende personen. 

Je ontvangt binnen 14 dagen na het examen bericht over de uitslag van het examen. Mocht de uitslag van het examen niet voldoende zijn, zal Marion met je overleggen over de vervolgstappen. 

Je kunt ook kiezen voor een certificaat van deelname.

Een vervolgopleiding kan de opleiding Verdieping Mediumschap zijn, dat is aan jezelf. Ook deze opleiding duurt 1 jaar.   

De studiekosten kunnen in één keer betaald worden, of in 12 termijnen. Wanneer je in termijnen betaalt, komt er eenmalig € 100,-  administratiekosten bij. De termijnen worden per automatische incasso geïnd. Hiervoor ontvang je een formulier voor akkoord.

Wanneer je de opleiding in één keer betaalt, maak je zelf over.

Recensies
 • Gewoon thuiskomen bij ons zelf, wie wil dat niet

  Lieve Marion, via via ben ik met jou in contact gekomen, waar ik absoluut dankbaar voor ben!! Mijn gevoel/intuïtie heeft mij absoluut niet in de steek gelaten wat betreft, jij als persoon, en als begeleidster of lerares van onze opleiding die ik het afgelopen jaar heb mogen volgen bij jou!!! Het voelde zo goed, en het voelde als thuiskomen bij mijzelf en dicht bij de bron🙏🏻Doordat jij zo puur en liefdevol met ons als cliënten omgaat en ook als student ben ik jou meer als dankbaar. Het is niet vanzelfsprekend het is hardwerken aan ons zelf tijdens deze opleiding, maar met jou hulp en toewijding aan ons, heb ik het gered en vond het fijn!!  Gewoon thuiskomen bij ons zelf, wie wil dat niet dank daarvoor liefs van mij Germaine🙏🏻❤️

 • Marion kan in heldere bewoordingen uitleggen wat de kern is van het mediumschap

  Marion Berndsen heb ik leren kennen in enkele workshops en in readings. In 2020 startte ik bij haar met de opleiding Mediumschap. Sindsdien ben ik niet meer bij haar weggegaan en ook in het komende seizoen zal ik bij haar weer een paar cursussen gaan doen. Er is nog veel  te ontdekken.

  Marion kan in heldere bewoordingen uitleggen wat de kern is van het mediumschap. Zij is direct verbonden met de Bron waar alle spirituele informatie wordt bewaard, en krijgt die informatie via een spirituele tussenlaag, de Raad van Avalon geheten. Marion leert ons ook om vertrouwen te hebben in de spirituele boodschappen die aangereikt worden en om daar dankbaar voor te zijn. Heb respect voor de dienende taak die de gidsen hebben; zij zijn er om jou te helpen. Haar “lesmateriaal”  is zuiver; van beïnvloeding door ego is totaal geen sprake. Bé 

 • Marion heeft mij o.a. geholpen mijzelf te leren kennen en te accepteren

  Jaren geleden kreeg ik contact met Marion Berndsen. Wat een geluk!! Marion heeft mij o.a. geholpen mijzelf te leren kennen en te accepteren. Ik ben haar zó dankbaar voor de vele lessen die ik leerde, voor de cursussen, de weekends en de reizen naar het buitenland. Ik heb zoveel bij haar gevolgd en dat doe ik nu nog steeds. Als er iemand is die de Liefde, de Kennis en de Gave heeft om dat wat wezenlijk is door te geven aan een ander, dan is het Marion Berndsen! In dankbaarheid en met veel liefde voor haar, Marijke