Skip to main content

De ware en enige ontmoeting
met jouw ziel en het universum

Deze opleiding is voor doorzetters, voor hen die zich willen verbinden met dat enorme wat hen gecreëerd heeft, in totale overgave met de bereidheid te willen werken om het doel te bereiken.


Kosten:

€ 1995,-

Duur:

10 lessen

Locatie:

Woerden

Kosten:

€ 1995,-

Duur:

10 lessen

Locatie

Woerden

Kosten:

€ 1995,-

Duur:

10 lessen

Locatie:

Woerden


De lessen vinden plaats op vrijdagen:
2024: 26 januari, 1 maart, 5 april, 26 april, 24 mei, 14 juni, 20 september, 18 oktober, 15 november, 13 december.

Tijd: Van 10.30 uur tot 14.30 uur, we beginnen meteen en eindigen op tijd! 

Is de locatie te ver voor je, ben je ziek of is het moeilijk voor je om te reizen. Deze opleiding is ook online te volgen.

Bij je aanmelding ontvang je een inschrijfformulier en de algemene voorwaarden van Marion Berndsen, instituut voor Spirituele Opleidingen. De algemene voorwaarden zijn ook te vinden onderaan de pagina “Opleidingen”. 

Een nieuwe, heel bijzondere opleiding, voor de gemotiveerden. Voor hen die het maximale willen bereiken en de stap daar naartoe durven te zetten.

Laat het lijden niet voor niets zijn geweest, zou ik willen zeggen en ik hoop dat je daarmee begrijpt wat ik bedoel. Het is tijd voor de volgende stap, een nieuwe ontwikkeling en een nieuwe ingang. Maak je klaar voor een intensieve, prachtige ontmoeting met je ziel en het universum. Ja! Dat mag ik zomaar zeggen. Want wat als ik je kan begeleiden naar het diepste van je ziel, naar je verbinding met het universum en alles zal opengaan op een uiterst veilige manier? Ben je bereid om te denken vanuit het geheel? Ben je bereid om je ziel te ontmoeten, maar dan echt?

Als je nu zegt: “maar ik heb mijn ziel al ontmoet”, dan zou ik zeggen: “weet je het zeker?” en als je het zeker weet, dan hoef jij deze opleiding niet te doen. Sta jij open voor één van mijn mooiste opdracht vanuit het universum, om die aan jou aan te reiken? Vanuit de Bron? Vanuit de Raad? Heb je enig idee wat er met je leven gaat gebeuren als je dit bereikt?

De enorme kracht ervaren, de enorme liefde én de schepping. Ik kan het je niet eens vertellen, het is een opleiding/training/Goddelijk bewustzijn, vanuit ervaren. Mijn energie lift de jouwe. Je gaat veranderen, hoe dan ook, maar dan uitsluitend ten goede.

Voel je je aangesproken? Zeg je volmondig “ja” omdat je weet dat je verder wilt? Omdat jij als mens er klaar voor bent? Meld je dan aan. Deze opleiding is niet voor twijfelaars en ook niet voor mensen die denken dat ze het niet waard zijn.

De studiekosten kunnen in één keer betaald worden, of in 12 termijnen. Wanneer je in termijnen betaalt, komt er eenmalig € 100,-  administratiekosten bij. De termijnen worden per automatische incasso geïnd. Hiervoor ontvang je een formulier voor akkoord.

Wanneer je de opleiding in één keer betaalt, maak je zelf over.