Skip to main content

Avalon ELA-Energy Healer Basis

Deze prachtige energie raakt de diepere lagen in ons aan en staat in verbinding met de oude wijsheden vanuit Egypte, Lemuria en Atlantis, maar ook vanuit Avalon. Deze energie is special gericht om de symbolische slang, die de weg naar God, naar huis, probeert te verhinderen, te ontkrachten. 


Kosten:

€ 775,-

Duur:

5 lessen

Locatie:

Woerden

Kosten:

€ 775,-

Duur:

5 lessen

Locatie

Woerden

Kosten:

€ 775,-

Duur:

5 lessen

Locatie:

Woerden


De lessen vinden plaats op vrijdagen:
19 januari, 16 februari, 15 maart, 19 april, 17 mei 2024

Is de locatie te ver voor je, ben je ziek of is het moeilijk voor je om te reizen. Deze opleiding is ook online te volgen.

Bij je aanmelding ontvang je een inschrijfformulier en de algemene voorwaarden van Marion Berndsen, instituut voor Spirituele Opleidingen. De algemene voorwaarden zijn ook te vinden onderaan de pagina “Opleidingen”. 

Deze weg naar huis symboliseert ook de weg naar onszelf. Door middel van initiaties (in totaal 5) ontvang je de verbinding om met deze energie te mogen werken. Je kunt andere helen, (volwassenen, kinderen en dieren) maar ook jezelf. De Avalon-ELA energie versterkt al jouw helende vermogens en versterkt je spirituele ontwikkeling. Je hoeft geen kennis te hebben over de bovengenoemde continenten, alles wat je nodig hebt, word je tijdens deze 10 lesdagen geleerd.

In de ochtend channel ik de Raad van Avalon-ELA, waarbij je ook je vragen kunt stellen. In de middag leer je de verschillende helingsvormen.

Is dit iets voor mij?

Als je je aangetrokken voelt tot deze opleiding, dan is er iets in jou wat verbinding heeft met de Avalon-ELA energy. Je kunt voor alle zekerheid een foto naar me mailen en dan kijk ik of de opleiding iets voor je is.

Persoonlijke studiebegeleiding: mocht je vastlopen in een opleiding, door wat dan ook, dan kun je rekenen op de hulp en bijstand van Marion. Blijf niet rondlopen met iets, wat je in de weg staat om de opleiding op een prettige manier te kunnen doorlopen. 

Recensies
 • Marion heeft een unieke manier om deelnemers te begeleiden bij hun zelfhelingskennis

  Ik ben zeer onder de indruk van de zelfhelingstherapie opleiding door Marion Berndsen. Ze slaagt erin om op een duidelijke en professionele manier kennis en inzichten over te brengen, terwijl ze tegelijkertijd zorgt voor een veilige omgeving. Wat ik vooral waardeer aan Marion is haar vermogen om te werken met deelnemers van verschillende achtergronden. Ze creëert een sfeer waarin iedereen zich op zijn gemak voelt, ongeacht hun ervaringsniveau of vaardigheden. Dit maakt het makkelijk voor deelnemers om zich open te stellen en te groeien tijdens de opleiding. Wat echt indruk op mij heeft gemaakt zijn de resultaten die ik heb gezien bij de deelnemers, mijzelf inbegrepen. Marion heeft een unieke manier om deelnemers te begeleiden bij hun zelfhelingskennis. De uitkomsten waren werkelijk verbazingwekkend en inspirerend tegelijkertijd. Al met al kan ik Marion Berndsen’s zelfhelingstherapie opleiding van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en het ontdekken van hun innerlijke kracht. Odete

 • Ik raad iedereen die hiervoor openstaat aan zich op te geven

  Met heel veel plezier heb ik de Basiscursus Avalon ELA healer en Zelfheling van Marion Berndsen gevolgd. Door haar inspiratie, kennis en contact met de Spirituele Wereld was het een genoegen Marion te leren kennen en haar lessen te volgen. Ik raad dan ook iedereen die hiervoor openstaat aan, zich op te geven voor een van deze boeiende opleidingen en zeker ook de maandelijkse channelingen te volgen wanneer Marion in contact treedt met de de Hoge Raad. Ton

 • Het overbrengen doet zij zorgvuldig en naar waarheid

  Marion heeft een hele mooie gave en staat direct in verbinding met het hogere. 

  Ik heb mee mogen maken hoe zij deze deelt met haar medemens. Het overbrengen doet zij zorgvuldig en naar waarheid. 

  Deze boodschappen hebben mij inzicht, troost en rust gegeven. Ik vind Marion een warme, menselijke persoonlijkheid en voor mij heeft ze iets weg van een engel. Ik hoop dat Marion haar werk op aarde nog tot in lengte van dagen mag uitvoeren. Liefs, Sandra