Contact opnemen met Maylight ISMT

Contact

De contactgegevens van Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale Training zijn:

Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale Training
 
Maltakade 34
Woerden
Tel. 06-83999808
 

Informatie

In het onderstaande formulier kunt u aangeven welk soort afspraak u wilt maken met Praktijk Maylight of welke soort informatie u graag zou willen ontvangen. In het tekstveld kunt u, als u wilt, wat details geven over de reden van de afspraak. U kunt uit het menu een categorie kiezen voor uw afspraak. Aangeven van deze categorie zal ervoor zorgen dat wij gerichten een afspraak voor u kunnen maken.

Let op: dit formulier is niet bedoeld om uitgebreide vragen te stellen of om via mail consulten aan te vragen.

Privacy

Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale Training respecteert de privacy van de bezoekers van haar website, haar cliënten en cursisten, in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Vanwege volledige transparantie met onze klanten hebben wij daarom een beleid geformuleerd en geïmplementeerd met betrekking tot deze verwerkingen zelf, het doel ervan alsook de mogelijkheden voor betrokkenen om hun de rechten zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen. De privacyverklaring van Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale Training is na te lezen op de Privacyverklaring pagina.
Ik verklaar kennis te hebben genomen van en in te stemmen met de Privacyverklaring van Maylight ISMT en geef toestemming tot gebruik en verwerking van mijn persoonsgegevens. Maylight ISMT gebruikt voor dit contactformulier deze contactgegevens enkel om contact met u op te nemen naar aanleiding van uw vraag.