Skip to main content

Mijn boeken

Martijn & Lilly

Marion heeft een kinderboekje geschreven, waarvan de tekeningen zijn gemaakt door Melonie Bänffer. Dit boekje is uitgegeven in 2007 en herdrukt in 2023. Het staat in de top tien van de beste spirituele kinderboeken: “Martijn en Lilly, een spiritueel kinderverhaal”. Het boek telt 50 pagina’s.

In “Martijn en Lilly” beschrijft medium Marion Berndsen de ervaringen van Martijn na het overlijden van zijn oma. Zijn gids Lilly neemt hem mee naar de hemel en laat hem daar zien hoe mooi het er is. Ook ontmoet Martijn er zijn overleden oma. Een prachtig troostend en ontroerend verhaal voor kinderen over het leven na de dood.

Prijs: EUR 18,95 ex verzendkosten.

De weg naar innerlijke rust en onthechting

Een absolute aanrader voor eenieder die meer rust wil ervaren en zich afvraagt hoe onthechten werkt.

65 pagina’s
EUR 14,95 ex verzendkosten.

De schoonheid van het leven na de dood

Na het succesvolle boek “LiBoRa” is ook dit boekje ontstaan door een aantal channelingen. De Raad van Avalon-ELA zijn lichtmeesters, die Marion en haar studenten/cursisten begeleiden. Opnieuw channelt Marion de Raad, maar nu over het leven na de dood. In dit boek word je meegenomen op de weg die de geest na de dood aflegt. Bijzonder is de channeling over de Bron, oftewel God, want hebben we daar niet allemaal vragen over? Wie is de Bron? De Raad van Avalon-ELA geeft jou, via Marion, de antwoorden. Laat je meenemen door de channelingen en lees de weg die jouw overleden dierbaren reeds zijn gegaan. 

Een ontroerend boekje, 100 pagina’s,
EUR 15,95 ex verzendkosten. 

LiBoRa

Het vierde boek van Marion, “LiBoRa, antwoorden uit de lichtsfeer voor jou” is uitgegeven in 2019. Het boek telt 355 pagina’s.

Dit boek bevat waardevolle informatie voor jou, gechanneld door medium en schrijfster Marion Berndsen. Deze channelingen zijn afkomstig van lichtmeesters die Marion en haar cursisten begeleiden: De Raad van Avalon-ELA. ELA staat voor Egypte, Lemuria en Atlantis. Na het succesvolle boek ‘De terugkeer van de Avalon-ELA energie’ is LiBoRa tot stand gekomen uit de vele lesdagen. Het contact met de spirituele wereld is steeds sterker geworden. Er is duidelijk aangegeven dat de Raad de mens op aarde wil begeleiden. Zij spreken over aardse problemen en bieden hierover de leerlingen, maar ook de lezers een geduldige uitleg die ieders hart beroert. LiBoRa is ook een naslagwerk voor vragen waarop jij graag een antwoord zou willen. De Raad van Avalon-ELA probeert ons zo duidelijke mogelijke antwoorden te geven. LiBoRa is opgebouwd uit liefde en goddelijke wijsheid, zonder opdringerig te zijn.

Prijs: EUR 28,95 ex verzendkosten.

De terugkeer van de Avalon-ELA energie

Het derde boek van Marion, “De terugkeer van de Avalon-ELA energie” is uitgegeven in 2013. Het boek telt 144 pagina’s.

Sinds zeer lange tijd is de Avalon-ELA energie weer op aarde aanwezig om ons te ondersteunen en de antwoorden te geven waar we om vragen. Vanuit de energie van Egypte, Lemuria en Atlantis (ELA) schept De Raad van Avalon helderheid in vele onderwerpen, waaronder leven op aarde, geboorte en geboren worden met een handicap, ouder worden en dementie, tweelingzielen, de cyclus van de aarde, een parallel universum, het geheim van de Sfinx, het geheim van Atlantis, het leven op andere planeten en het vergaan van de aarde. De antwoorden zijn opvallend en liefdevol.

Prijs: helaas niet langer verkrijgbaar.

Wonderen via een medium

Het tweede boek van Marion, “Wonderen via een medium” is uitgegeven in 2009. Het boek telt 91 pagina’s.

Marion Berndsen vertelt in dit boek openhartig over de vele verrassende ontwikkelingen en gebeurtenissen die zij als medium meemaakt. Ze schetst een beeld van haar leven, maar haar boek is vooral een verfrissende kennismaking met wat mediumschap inhoudt. Het laat meer zien van het leven aan ‘Gene Zijde’ en de entiteiten die ons van daaruit begeleiden op onze weg door het aardse leven. Marions levensverhaal krijgt een bijzondere climax in een serie channelingen, waarin zij de directe spreekbuis is van hoge entiteiten in de Goddelijke Kosmos. De boodschappen zijn meer dan opmerkelijk en bieden een zeer verrassende blik op de ontwikkeling van de mensheid in de komende milennia.

Prijs: Deze boeken zijn niet langer te koop. Wel zitten zij nog in het welkomstpakket wat je krijgt als je een opleiding bij Marion gaat volgen.

Gewoon Marion

Het eerste boek wat Marion geschreven heeft, ”Gewoon Marion” is uitgegeven in 2004. Het boek telt 157 pagina’s.

“Gewoon Marion is het levensverhaal van een gewone vrouw, die al in haar vroege jeugd bijzondere contacten had met gene zijde. Gaandeweg werd duidelijk wat de bestemming in haar leven zou zijn: Marion was voorbestemd om uit te groeien tot medium en met vallen en opstaan heeft zich het mediumschap eigen gemaakt. Op een persoonlijke en liefdevolle manier beschrijft zij hoe die transformatie to medium tot stand is gekomen. Als klein kind al, kreeg Marion allerlei signalen en als volwassen vrouw werd de weg steeds duidelijker, onder meer door het herbeleven van vorige levens, door bijzondere gebeurtenissen en door gidscontacten. Ook de humor speelde door alles heen een belangrijke rol en ondanks haar bijzondere levenstaak is Marion “gewoon Marion”

Prijs: Deze boeken zijn niet langer te koop. Wel zitten zij nog in het welkomstpakket wat je krijgt als je een opleiding bij Marion gaat volgen.