Uniek! Opleiding met de zelfhelingsmethode van Marion

 

Iets waar ik lang mee bezig ben geweest, om te kijken hóe het nu werkt en óf het werkt. Én het werkt. Het werkt echt! Binnenkort zal ik filmpjes plaatsen voor de mensen die premium member zijn en leg ik alvast het één en ander uit. Laat ik je nóg nieuwsgieriger maken!!! Ik weet waarom God de mens een lichaam heeft gegeven! Waarom hebben we dat aanhangsel waar je ziektes en klachten mee ontwikkeld, dat lichaam wat er ook nog eens volgens bepaalde mensen goed uit moet zien! Ik ben hard aan het werk met mijn boek hierover, maar in het najaar kan jij practitioner worden van de door mij ontwikkelde methode. Wil je het voor jezelf doen? Prima! Wil je er anderen mee helpen? Nog beter! Laten we een voorbeeld nemen. Waarom vallen mensen niet af, terwijl ze af willen vallen. Waarom genezen mensen niet, terwijl ze willen genezen. Waarom hebben mensen het gevoel dat hun lichaam ze in de steek laat. Waarom is de mens bang voor medicatie, operaties, vaccinaties. Hoe moet je dan van jezelf houden, wat door iedereen gezegd wordt! Laat ik jou vertellen, dat ik ontdekt heb dat het lichaam alles aan kan, mits je weet hoe je de juiste snaar moet activeren. Ik heb ontdekt dat het lichaam een onmetelijke kracht heeft! De Goddelijke kracht die verbinding heet.

Wat ga je leren om je medemens te helpen, of wat ga je voor jezelf leren in deze opleiding. Onthoud dat je één van de eersten bent. Ik zou er voor gaan, als ik jou was! Dat durf ik zomaar te zeggen. Jullie weten hoe terughoudend ik altijd ben als men vraagt: Marion, zou die opleiding iets voor mij zijn? Mijn antwoord is dan: vind je het ook leuk om te doen? Lijkt het je leuk? Maar als jij het me zou vragen voor deze opleiding, dan is mijn antwoord: “DOEN!” Is er een reden waarom je deze opleiding niet zou kunnen doen? Als je vast zit in jezelf, als je niet wilt veranderen, als je jezelf en anderen niet wilt helpen, dan moet je het niet doen. Daarnaast heb ik mensen nodig die mensen die binnen hun praktijk willen gaan helpen, of er een praktijk mee op willen starten, want ik heb zelf geen tijd om deze mensen te kunnen begeleiden. Mijn readings zijn tot en met oktober volgeboekt. Ik kan er geen werk meer bij hebben, dus je kunt er mee van start! Hier komt het programma en hoogstwaarschijnlijk heb ik niet alles genoemd. Wacht niet te lang met aanmelden, want vol is vol.

 

          Het activeren van het immuunsysteem en herstellen daarvan
          Bewustwording van je leven en de Goddelijkheid (weg met de wazigheid en de wolkjes)
          Zelfheling en genezing van het lichaam
          Omgaan met je lichaam
          Meditatievormen ter ondersteuning van het proces
          Het voorkomen van ongewenste reacties van het lichaam
          Allergieën en overgevoeligheid
          Een GEZOND lichaamsgewicht
          Vrij zijn van verslavingen (genieten, dat mag)
          Ondersteuning bij spreken voor groot publiek, sollicitaties, optredens, jezelf presenteren
          Zelfvertrouwen
          Zelfliefde
          Het opheffen van blokkades in jezelf en daarmee ook vermoeidheid
          Daadwerkelijk op aarde zijn in helderheid en kracht
          Beter voor jezelf zorgen (dat gaat heel natuurlijk tijdens de opleiding)
          Het contact met je lichaam, je denken en wie je bent

Lesdagen: 6

Jouw bijdrage: EUR 995,- 

Data: woensdagen 1 november, 6 december 2023, 17 januari, 14 februari, 13 maart, 17 april 2024.  

Is de locatie te ver voor je, ben je ziek of is het moeilijk voor je om te reizen. Deze opleiding is ook online te volgen.

 

Na je aanmelding ontvang je een inschrijfformulier en de algemene voorwaarden van Marion Berndsen, instituut voor Spirituele Opleidingen. 

Betaling in termijnen is mogelijk, vraag naar de voorwaarden!

Neem contact op

Aanmelden: via de mail info@marionberndsen.nl

Dank jullie wel en veel liefs,