verdieping mediumschap

 

Deze opleiding is voor mensen die al werken in een praktijk, of mogelijk al wat readings geven maar toch vastlopen door onzekerheid of twijfels. Natuurlijk is deze opleiding ook heel geschikt voor mensen die het gevoel hebben nog een verdieping in het mediumschap te kunnen gebruiken. 

Kortom: deze opleiding is voor de wat gevorderde. Laat het woord “gevorderde” je niet afschrikken, want het kan je het gevoel geven dat je je moet bewijzen, maar dat is zeker niet het geval.

De opleiding is voor jou en niet voor een ander, richt je op je eigen ontwikkeling!  Zo is eenieder aanwezig voor zijn of haar eigen ontwikkeling. Ik ben er om je te helpen. Ook voor deze opleiding is geen vast script. Ik stem me af op mijn geestelijke begeleiders en zij geven mij aan wat belangrijk is voor de ontstane groep. 

Iedere groep is anders, dus de lessen zijn geheel afgestemd. 

Wil je meer informatie over deze opleiding, dan kan je me natuurlijk vrijblijvend mailen. 

Het is mogelijk om examen te doen, weet dan dat je een scriptie in moet leveren (zie hieronder) 

 

Duur van de opleiding: 8 lesdagen op woensdagen van 10.00 tot 15.30 uur. 

Data: woensdagen 6 september, 18 oktober, 22 november, 13 december 2023, 10 januari, 7 februari, 6 maart, 10 april 2024.  

Is de locatie te ver voor je, ben je ziek of is het moeilijk voor je om te reizen. Deze opleiding is ook online te volgen.

Locatie: Woerden 

Kosten: EUR 1150,-  (mogelijkheid om in 12 termijnen te betalen. Er komt dan wel eenmalig EUR 100,- administratiekosten bij omdat de verwerking meer werk vraagt. 

 

 

Extra studietijd: ongeveer een uur per week om te oefenen en.of het schrijven van een scriptie. Deze scriptie zal gaan over wat je geleerd hebt en je eigen ontwikkeling hierin. Een scriptie is alleen nodig wanneer je examen wilt doen. 

 

Wil je meer informatie of even overleggen of deze opleiding iets voor jou is? Mail me gerust.