REINCARNATIE THERAPEUT

 

Een nieuwe opleiding die geheel gericht is op het helen van de Ziel. Er zijn mensen die geplaagd kunnen worden door energieën vanuit één of meerdere vorige levens. Zij hebben soms het gevoel dat alles tegenzit. Bij het geboren worden, is het mogelijk dat we bepaalde stukken mee nemen om op te lossen en het is fijn om te zien, hoe deze opgelost kunnen worden door middel van reincarnatie-therapie. Maar ook kunnen er stukken zijn, die verstoringen in je leven brengen. De mensen die meerdere opleidingen bij mij gevolgd hebben, weten dat ik heel erg ben van “het vooruit kijken” en “gebeurd is gebeurd, het heeft je gemaakt tot wie je bent”, maar dat er invloeden zijn vanuit vorige levens en die kunnen verstoren, is zeker niets vreemds en niets raars. Tijdens deze opleiding krijg je dan ook een uitgebreide uitleg hoe het precies werkt met vorige levens, wat er gebeurt met je Ziel, hoe kan je een duidelijke scheiding maken. Hoe ontdek je dat je iets bij je draagt van een vorig leven. Waarom trek je steeds bepaalde mensen aan. Waarom heb je bepaalde gevoeligheden/ziektes. Waarom heb je het gevoel niet begrepen te worden en zo zijn er nog vele voorbeelden. Daarnaast leer je jouw cliënt in trance te brengen, een trance diep genoeg om bij de Ziel te komen, maar wel zo dat je cliënt zich toch alles kan herinneren. Vervolgens gaan we op reis door de Ziel. Je leert op een zeer veilige manier jouw cliënt te helpen en heel belangrijk: de opgedane informatie zuiver te verkrijgen. Zo ook leer jezelf goed te beschermen. Deze opleiding is ook zeer interessant als je hem uitsluitend voor jezelf wilt doen en geen praktijk wilt. Als je de opleiding doorlopen hebt, kan je examen doen en kan je voor mijn licentie gaan. Je ontvangt dan een vermelding op mijn site. Hierover zal ik je alles uitleggen tijdens de opleiding.  Het is ook mogelijk een certificaat van deelname te krijgen. Deze opleiding is geschikt voor iedereen die met haar en zijn benen op de grond staat en die geïnteresseerd is in de reis van de Ziel en de mens wil helpen. Wil je meer weten? Dan mail me gerust!

Aantal lesdagen: 10

Deze opleiding start in 2022. Zo gauw als de data bekend zijn, worden deze hier vermeld. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief, dan krijg je de data vanzelf toegestuurd. 

Kosten: EUR 1495,- 

in 1x te voldoen of: via automatische incasso in 12 termijnen. Bij termijnbetaling komt er eenmalig EUR 75,- administratiekosten bij daar het bijhouden en verwerken van de betalingen meer werk is. Termijnbetaling zal dan als volgt zijn: 12x EUR 130,83

Locatie: Woerden (bij Utrecht)

Neem contact op

Aanmelden: via de mail info@marionberndsen.nl

na aanmelding ontvang je een inschrijvingsformulier en de algemene voorwaarden 

Dank jullie wel en veel liefs,