Privé consult:

 

Deze worden persoonlijk in de praktijk, maar ook per telefoon, per skype/team of per facetime gehouden, wat jouw voorkeur heeft. Een consult van een kwartier is altijd telefonisch of per facetime. Zolang de voorschriften van de overheid gelden betreffende COVID-19, worden alle consulten en readings uitsluitend per telefoon, skype/team of facetime gehouden, wat overigens geen enkele afbreuk doet aan de kwaliteit van de reading. 

Je kunt kiezen tussen een reading van een uur, of je kunt kiezen voor een consult van een half uur, maar ook een kort consult van een kwartier is mogelijk. Hieronder heb ik het één en ander op een rijtje gezet, zodat jij je keuze kunt maken. 
Wat is het verschil?
Bij een reading van een uur ga ik tegenover je zitten en ik kijk welke overleden personen naar voren komen. Je hoeft dus zelf niets te zeggen, behalve bevestigen als je iets herkent. Daarnaast kijk ik naar alles wat verder naar voren mag komen, zoals werk, gezin, relaties etc. etc. Voor een contact met overledenen zou ik zelf kiezen voor een reading van een uur. 
Bij een prive consult van een half uur: dan kun je mij vragen stellen. Ik kijk dan alleen naar waar jij van wilt, dat ik naar kijk. Dat kan een overledene zijn, maar het kan ook een vraag over werk of relatie zijn. Let op: bij een half uur kijk ik naar gerichte vragen, dus de vraag: ik wil kijken wat je ziet, dat is niet geschikt voor een half uur, daar er dan weer vragen kunnen rijzen. 
Een kort telefonisch consult: 
Het is ook mogelijk een consult van een kwartier af te spreken. Soms zitten mensen even vast en hebben ze een prangende vraag. Dat kan ook een relatie zijn of werk of andere aardse problemen. 
Kosten: 
Door andere afspraken op de dag, streef ik er naar om op tijd te werken en de consulten niet uit te laten lopen. 
– een reading van een uur kost EUR 120,-
– een half uurs consult kost EUR 60,- 
– een kort consult van een kwartier kost EUR 30,- 
Ik help je met liefde.
Marion 

Neem contact op