OPLEIDING TOT SPIRITUEEL (TOP) COACH – INDIVIDUELE COACHING EN VOOR BEDRIJVEN

Er zijn veel coaches, maar zijn er ook veel góede coaches? Iedereen heeft wel een mening, maar is dat ook de juiste? Hoe zet je iemand daadwerkelijk goed op de rit? Hoe krijg je iemand in beweging? Hoe krijg je iemand zo ver dat ie plezier heeft in zijn of haar werk? Echt plezier hebben in je werk is mogelijk! Hoe zet je iemand in zijn of haar kracht! Hoe krijg je iemand ertoe om assertief te zijn? Hoe laat je iemand stoppen met twijfelen en keuzes te leren maken? Hoe los je probleemsituaties op de werkvloer op? En dit alles in samenwerking met onze geestelijke begeleiders, oftewel onze gidsen. Je leert om waar te nemen waar iemand vastloopt, maar je leert ook te zien waar de kern ligt. Je leert om in groepen te bekijken wat er onderliggend speelt en vooral op te lossen. Hoe communiceer jij vloeiend met de mensen die jij begeleidt. Hoe herken jij waar jij goed in bent. Let op! Ik stoom je de pan uit en maak van jou een topcoach! Daarnaast heb ik ideeën die jou kunnen helpen met jouw praktijk en voor wie dat wil, gaan we daar samen naar kijken.

 

Vrijdagen: 23 september, 28 oktober, 1 december 2022, 27 januari, 10 februari, 10 maart, 21 april, 26 mei, 2 juni, 30 juni 2023. 

Locatie: Maltakade 34 in Woerden

Lesdagen 15 + Examen over het behandelde lesmateriaal. 

Studiebelasting: ong. 2 uur per week. 

Wanneer dit jou aanspreekt, mail dan gerust, dan krijg je telefonisch een intakegesprek. 

Persoonlijke studiebegeleiding: mocht je vastlopen in een opleiding, door wat dan ook, dan kun je rekenen op de hulp en bijstand van Marion. Blijf niet rondlopen met iets, wat je in de weg staat om de opleiding op een prettige manier te kunnen doorlopen. 

Kosten: EUR 2250,- voor 15 lesdagen, inclusief examen. Ook al gaat de betaling per voorkeur in 1x, is gespreide betaling mogelijk, in 12 termijnen, via automatische incasso. Bij gespreide betaling komt er eenmalig EUR 75,- administratiekosten bij.  Je betaalt dan EUR 193,75 per maand. Omdat de termijnbetaling over 12 maanden verspreid is en de opleiding 9 maanden beslaat, zal je in juli 2021 reeds de eerste factuur ontvangen en in juni 2022 de laatste.

Inclusief: notitieblok en map, pen, koffie, thee, koek (ook gluten- en lactosevrij). 

Bij je aanmelding ontvang je een inschrijfformulier en de algemene voorwaarden van Marion Berndsen, instituut voor Spirituele Opleidingen. 

Neem contact op