AVALON ELA-ENERGY HEALER BASIS

De opleiding start op woensdag 15 september 2021. Deze prachtige energie raakt de diepere lagen in ons aan en staat in verbinding met de oude wijsheden vanuit Egypte, Lemuria en Atlantis, maar ook vanuit Avalon. Deze energie is special gericht om de symbolische slang, die de weg naar God, naar huis, probeert te verhinderen, te ontkrachten. 

Deze weg naar huis symboliseert ook de weg naar onszelf. Door middel van initiaties (in totaal 5) ontvang je de verbinding om met deze energie te mogen werken. Je kunt andere helen, (volwassenen, kinderen en dieren) maar ook jezelf. De Avalon-ELA energie versterkt al jouw helende vermogens en versterkt je spirituele ontwikkeling. Je hoeft geen kennis te hebben over de bovengenoemde continenten, alles wat je nodig hebt, word je tijdens deze 10 lesdagen geleerd.

In de ochtend channel ik de Raad van Avalon-ELA, waarbij je ook je vragen kunt stellen. In de middag leer je de verschillende helingsvormen.

Is Dit Iets Voor Mij?

Als je je aangetrokken voelt tot deze opleiding, dan is er iets in jou wat verbinding heeft met de Avalon-ELA energy. Je kunt voor alle zekerheid een foto naar me mailen en dan kijk ik of de opleiding iets voor je is.

Persoonlijke studiebegeleiding: mocht je vastlopen in een opleiding, door wat dan ook, dan kun je rekenen op de hulp en bijstand van Marion. Blijf niet rondlopen met iets, wat je in de weg staat om de opleiding op een prettige manier te kunnen doorlopen. 

Studiebelasting: ong. 1 1/2 uur per week. 
Lesdagen: 10 

Voor iedereen geschikt die meer wil weten over healing. 

De opleiding wordt op de volgende lesdagen gegeven: woensdagen 13 oktober, 3 november, 8 december 2021 en dan verder op woensdagen 12 januari, 9 februari, 9 maart, 6 april, 11 mei, 8 juni en 22 juni 2022. 

Kosten: € 1350,-

Het bedrag voor deze opleiding kan in één keer betaald worden, of in 12 termijnen. Wanneer je in termijnen betaalt, komt er eenmalig EUR 75,- administratiekosten bij. Wanneer je de opleiding in één keer betaalt, maak je zelf over. Wanneer je in termijnen betaalt, gaat dit per automatische incasso en ontvang je daarvoor een formulier voor akkoord. 

Bij je aanmelding ontvang je een inschrijfformulier en de algemene voorwaarden van Marion Berndsen, instituut voor Spirituele Opleidingen. 

 

Neem contact op

Op