Mediumopleiding

Een nieuwe opleiding start in 2022. Zo gauw als de data bekend zijn, worden deze op deze site bekend gemaakt. Of je nu een beginner bent of een gevorderde, dat maakt voor de toelating niets uit. Wanneer je mee wilt doen aan deze opleiding, krijg je sowieso een telefonisch intakegesprek. 

Duur: 2 jaar, 2 donderdagen per maand. Een prachtige mediumopleiding, waarin we diverse onderwerpen van het mediumschap gaan ontdekken. Je ondergaat een prachtige groei, zowel persoonlijk als spiritueel. De frequentie van 2 lesdagen per maand is nodig om tot het juiste resultaat te komen. Het doel is een goede reading te kunnen geven en dat is haalbaar. Veel van mijn cursisten hebben inmiddels een bloeiende praktijk, maar er zijn ook mensen die het puur voor zichzelf doen, of omdat ze het interessant vinden. Dat is voor ieder persoonlijk.

Persoonlijke studiebegeleiding: mocht je vastlopen in een opleiding, door wat dan ook, dan kun je rekenen op de hulp en bijstand van Marion. Blijf niet rondlopen met iets, wat je in de weg staat om de opleiding op een prettige manier te kunnen doorlopen. 

Wordt ingepland in 2022!

Meld je aan voor de nieuwsbrief zodat je gelijk weet, wanneer deze opleiding weer ingepland is.

Kosten: €3000,-

Het bedrag voor deze opleiding kan in één keer betaald worden, of in 12 termijnen. Wanneer je in termijnen betaalt, komt er eenmalig EUR 75,- administratiekosten bij. Wanneer je de opleiding in één keer betaalt, maak je zelf over. Wanneer je in termijnen betaalt, gaat dit per automatische incasso en ontvang je daarvoor een formulier voor akkoord. 

 

Aantal lesdagen: 20 per jaar, duur 2 jaar dus in totaal 40 lesdagen. 

Studiebelasting: ong. 2 uur per week, je schrijft een scriptie over hetgeen je geleerd hebt en je schrijft over je eigen ervaringen. Dit is uitsluitend wanneer je meedoet voor het examen. 

Je kunt voor deze opleiding examen doen. Het theoriegedeelte wordt in de ochtend van de examendag schriftelijk afgenomen d.m.v. een vragenlijst. In de middag zal je 4 korte readings geven van 20 minuten p.p. bij voor jou onbekende personen. 

Je ontvangt binnen 14 dagen na het examen bericht over de uitslag van het examen. Mocht de uitslag van het examen niet voldoende zijn, zal Marion met je overleggen over de vervolgstappen. 

Je kunt ook kiezen voor een certificaat van deelname.  

De examendag wordt nog bepaald. 

Gespreide betaling is mogelijk in 12 termijnen per automatisch incasso.

Bij je aanmelding ontvang je een inschrijfformulier en de algemene voorwaarden van Marion Berndsen, instituut voor Spirituele Opleidingen. 

Neem contact op