Mediumopleiding

Of je nu een beginner bent of een gevorderde, dat maakt voor de toelating niets uit. Wanneer je mee wilt doen aan deze opleiding, krijg je sowieso een telefonisch intakegesprek. 

Duur: 1 jaar, 10 lesdagen.

Een prachtige mediumopleiding, waarin we diverse onderwerpen van het mediumschap gaan ontdekken. Je ondergaat een prachtige groei, zowel persoonlijk als spiritueel. De frequentie van 12 lesdagen is nodig om tot het juiste resultaat te komen. Het doel is een goede reading te kunnen geven en dat is haalbaar. Veel van mijn cursisten hebben inmiddels een bloeiende praktijk, maar er zijn ook mensen die het puur voor zichzelf doen, of omdat ze het interessant vinden. Dat is voor ieder persoonlijk.

Persoonlijke studiebegeleiding: mocht je vastlopen in een opleiding, door wat dan ook, dan kun je rekenen op de hulp en bijstand van Marion. Blijf niet rondlopen met iets, wat je in de weg staat om de opleiding op een prettige manier te kunnen doorlopen. Zuiverheid en openheid voor alles.

Wanneer je premium member bent, zullen er ook via live stream oefensessies gehouden worden. Deze kosten je dus niets extra, alleen het lidmaatschap van het premium membership van EUR 19,01 per maand. Bovendien krijg je ook nog eens 3% korting op deze opleiding als je premium member bent! 

De lessen: Wat ik je vraag is je vertrouwen in mij en mijn geestelijke begeleiding. Dan zal je het beste resultaat bereiken. Doe de opleiding vanuit je hart, niet vanuit je ego (dat zal ik je ook leren)  Kosmische kennis is zeker een onderwerp in deze opleiding en is zeer belangrijk om jezelf te openen voor de boodschappen die mogen komen. De lessen geef ik ook niet uit een boek, zo ook de onderwerpen die naarvoren komen zijn voor iedere groep weer uniek. In de ochtend weet ik nog niet wat ik met de groep zal gaan doe, dat stroomt door de afstemming op mijn begeleiders, die de oefeningen voor jullie groep geschikt, aanreiken. 

Een vervolgopleiding kan de opleiding Verdieping Mediumschap zijn, dat is aan jezelf. Ook deze opleiding duurt 1 jaar. 

Heb je meer vragen, mail me gerust! 

Jouw bijdrage: EUR 1575,- 

 

Het bedrag kan in één keer betaald worden, of in 12 termijnen. Wanneer je in termijnen betaalt, komt er eenmalig EUR 100,-  administratiekosten bij. Wanneer je de opleiding in één keer betaalt, maak je zelf over. Wanneer je in termijnen betaalt, gaat dit per automatische incasso en ontvang je daarvoor een formulier voor akkoord. Let op: je krijgt korting via het premium membership! Heb je vragen hierover, dan mail me vrijblijvend. 

 

Aantal lesdagen: 10 per jaar, duur 1 jaar.

De volgende data zijn hiervoor ingepland: 

donderdagen: 7 september, 26 oktober, 9 november, 7 december 2023, 11 januari, 8 februari, 7 maart, 11 april, 16 mei, 13 juni 2024. 

Is de locatie te ver voor je, ben je ziek of is het moeilijk voor je om te reizen. Deze opleiding is ook online te volgen.

 

Studiebelasting: ong. 1 uur per week, je schrijft een scriptie over hetgeen je geleerd hebt en je schrijft over je eigen ervaringen. Dit is uitsluitend wanneer je meedoet voor het examen. 

Je kunt voor deze opleiding examen doen. Het theoriegedeelte wordt in de ochtend van de examendag schriftelijk afgenomen d.m.v. een vragenlijst. In de middag zal je 3 korte readings geven van 20 minuten p.p. bij voor jou onbekende personen. 

Je ontvangt binnen 14 dagen na het examen bericht over de uitslag van het examen. Mocht de uitslag van het examen niet voldoende zijn, zal Marion met je overleggen over de vervolgstappen. 

Je kunt ook kiezen voor een certificaat van deelname.  

De examendag wordt nog bepaald. 

Gespreide betaling is mogelijk in 12 termijnen per automatisch incasso.

Bij je aanmelding ontvang je een inschrijfformulier en de algemene voorwaarden van Marion Berndsen, instituut voor Spirituele Opleidingen. De algemene voorwaarden zijn ook te vinden onderaan de pagina “Opleidingen”. 

Neem contact op