Manifesteer je leven ! 

 

Je kent het vast wel: positief denken, positieve affirmaties. Ik raad het vaak aan bij cliënten om positief te gaan denken en te visualiseren, omdat het levens veranderend kan zijn.

Met regelmaat hoor ik ook terug: het lijkt niet voor mij te werken, Marion. Of: het werkt niet, terwijl ik er zó mee bezig ben!

Is dat bij jou ook zo? Haal je er niet voldoende uit, met wat je investeert? Of ben je hier helemaal nieuw mee en wil je heel graag positieve veranderingen in je leven en lijkt het maar niet te lukken?

Doordat ik in contact ben met de geestelijke wereld, is mij uitgelegd waarom dit niet altijd werkt, maar nog belangrijker: hoe werkt het dan wél! Hoe kan je alle energieën meekrijgen om te manifesteren.  Alles wat ons tegenhoudt, zijn onze eigen blokkades. Ons leven zou al moeten stromen, maar vaak doet het dat niet. Doordat de Raad me heeft laten zien hoe manifesteren dan wél werkt, ga ik jullie dit leren in een 3-daagse opleiding. Overigens óók online te volgen, maar dan wel met volle aandacht. Het aantal persoonlijke plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Waarom zou je willen manifesteren en voor wat? Je kunt denken aan de ware liefde, je soulmate, aan financiële overvloed of voorspoed, voldoende energie hebben, het juiste huis, een goed lopende praktijk, aan eindelijk de flow eens mee hebben. Eigenlijk alles wat je wilt. Maar ook hoe karma in de weg kan zitten en hoe we daaraan kunnen werken

Het is bijzonder interessant hoe dit werkt en ik leer het je heel graag!

Locatie: Woerden

Jouw investering voor een beter leven: EUR 595,-

Data: Vrijdag 4 augustus, zaterdag 5 augustus, zondag 6 augustus 2023 óf:

donderdag 14 september, 21 september, 28 september 2023 van 10.00 uur tot 15.30 uur

Let op: het is niet mogelijk om dagen te verwisselen. Dus bijvoorbeeld als je dag 2 niet kan, deze bij de andere cursus te volgen. Het wil namelijk niet zeggen dat de volgorde van iedere training hetzelfde is. Je verbind je dus aan één opleiding.

 Aanmelden via het contactformulier op deze site. Ik zie je graag!