Het eerste boek wat Marion geschreven heeft,”Gewoon Marion” is uitgegeven in 2004. Het boek telt 157 pagina’s.
Gewoon Marion is het levensverhaal van een gewone vrouw, die al in haar vroege jeugd bijzondere contacten had met gene zijde. Gaandeweg werd duidelijk wat de bestemming in haar leven zou zijn: Marion was voorbestemd om uit te groeien tot medium en met vallen en opstaan heeft zich het mediumschap eigen gemaakt. Op een persoonlijke en liefdevolle manier beschrijft zij hoe die transformatie to medium tot stand is gekomen. 
Als klein kind al,  kreeg Marion allerlei signalen en als volwassen vrouw werd de weg steeds duidelijker, onder meer door het herbeleven van vorige levens, door bijzondere gebeurtenissen en door gidscontacten. Ook de humor speelde door alles heen een belangrijke rol en ondanks haar bijzondere levenstaak is Marion “gewoon Marion”
pagina’s: 157 
Prijs: EUR 9,95
Het tweede boek van Marion, “Wonderen via een medium” is uitgegeven in 2009
Marion Berndsen vertelt in dit boek openhartig over de vele verrassende ontwikkelingen en gebeurtenissen die zij als medium meemaakt. Ze schetst een beeld van haar leven, maar haar boek is vooral een verfrissende kennismaking met wat mediumschap inhoudt. Het laat meer zien van het leven aan ‘Gene Zijde’ en de entiteiten die ons van daaruit begeleiden op onze weg door het aardse leven. 
Marions levensverhaal krijgt een bijzondere climax in een serie channelingen, waarin zij de directe spreekbuis is van hoge entiteiten in de Goddelijke Kosmos. 
De boodschappen zijn meer dan opmerkelijk en bieden een zeer verrassende blik op de ontwikkeling van de mensheid in de komende milennia. 
Pagina’s: 191 
Prijs: – helaas niet langer verkrijgbaar. 

 

Het derde boek van Marion, “De terugkeer van de Avalon-ELA energie” is uitgegeven in 2013
Sinds zeer lange tijd is de Avalon-ELA energie weer op aarde aanwezig om ons te ondersteunen en de antwoorden te geven waar we om vragen. Vanuit de energie van Egypte, Lemuria en Atlantis (ELA) schept De Raad van Avalon helderheid in vele onderwerpen, waaronder leven op aarde, geboorte en geboren worden met een handicap, ouder worden en dementie, tweelingzielen, de cyclus van de aarde, een parallel universum, het geheim van de Sfinx, het geheim van Atlantis, het leven op andere planeten en het vergaan van de aarde. De antwoorden zijn opvallend en liefdevol. 
Pagina’s 144 
Prijs: EUR – helaas niet langer verkrijgbaar. 

 

LiBoRa

 

Het vierde boek van Marion, “LiBoRa, antwoorden uit de lichtsfeer voor jou” is uitgegeven in 2019 
Dit boek bevat waardevolle informatie voor jou, gechanneld door medium en schrijfster Marion Berndsen. Deze channelingen zijn afkomstig van lichtmeesters die Marion en haar cursisten begeleiden: De Raad van Avalon-ELA. ELA staat voor Egypte, Lemuria en Atlantis. Na het succesvolle boek ‘De terugkeer van de Avalon-ELA energie’ is LiBoRa tot stand gekomen uit de vele lesdagen. Het contact met de spirituele wereld is steeds sterker geworden. Er is duidelijk aangegeven dat de Raad de mens op aarde wil begeleiden. Zij spreken over aardse problemen en bieden hierover de leerlingen, maar ook de lezers een geduldige uitleg die ieders hart beroert. 
LiBoRa is ook een naslagwerk voor vragen waarop jij graag een antwoord zou willen. De Raad van Avalon-ELA probeert ons zo duidelijke mogelijke antwoorden te geven. 
LiBoRa is opgebouwd uit liefde en goddelijke wijsheid, zonder opdringerig te zijn. 
Pagina’s 355
Prijs: EUR 28,95 

En dan heeft Marion nog een kinderboekje geschreven, waarvan de tekeningen zijn gemaakt door Nikki Genee. Dit boekje is uitgegeven in 2007 en staat in de top tien van de beste spirituele kinderboeken: “Martijn en Lilly, een spiritueel kinderverhaal”

https://besteboekentips.nl/spirituele-kinderboeken/

“Martijn en Lilly”is een spiritueel kinderboek met een knipoog naar volwassenen. Het vertelt kinderen op een zeer toegankelijke, eenvoudige en liefdevolle wijze hoe de spirituele wereld in elkaar zit en hoe het daar allemaal werkt. De wereld die sommige mensen de hemel en anderen weer Gene Zijde noemen. Het maakt kinderen bewust dat er leven is na de dood. Doodgaan is niet “eng”. Doodgaan bestaat eigenlijk niet. 
Mensen die dood gaan, gaan gewoon naar Gene Zijde. Hoe dat gaat, wordt in het verhaal van Martijn verteld. 
Pagina’s 50 
Prijs: Martijn en Lilly is in herdruk. Prijs wordt nader bepaald