Channelingen via skype gaan als volgt

 

 

Je kan je aanmelden voor de onderstaande channelingen, gewoon per mail, svp niet reply via de nieuwsbrief maar een aparte mail naar info@marionberndsen.nl met in het onderwerp: bijscholing.

In de mail zet je welke channeling je mee wilt doen en of je de opname wilt ontvangen

De kosten zijn EUR 15,- per keer wanneer je alléén de channeling bij wilt wonen, wil je ook de geluidsopname ontvangen dan maak je EUR 17,50 over. Kan je de channeling niet via skype bijwonen en wil je de opname ontvangen, dan maak je ook EUR 17,50 over. Dit omdat je dan meerdere keren kunt afluisteren.

Op de dag van de skype sessie (een half uur voor aanvang) ontvang je van mij een link waarop je in kan loggen. Vervolgens druk je twee keer op: deelnemen gesprek en je zit er in. Ik zal als jullie ingelogd zijn, aangeven hoe jullie mij allemaal goed kunnen zien. Door namelijk je eigen camera uit te zetten (heel eenvoudig onderaan het scherm), kom ik steeds meer naar voren. Ook is het belangrijk dat je je eigen geluid uitzet, maar ik leg jullie dat allemaal uit als je ingelogd bent. Veel mensen hebben hier al ervaring mee.

Zondag 13 november om 11.00 uur: “De Raad spreekt: de energie van zelfvertrouwen”. Wat doet zelfvertrouwen voor jouw ziel en hoe versterk je het.

Zondag 27 november om 11.00 uur: “De Raad spreekt: de wereld, de oorlog.”

Zondag 4 december om 11.00 uur: “Meditatie feestmaand met reiniging en voorbereiding op 2023 door mijzelf, met daarvoor waarnemingen”

Zondag 15 januari om 11.00 uur: “De Raad spreekt over 2023, het jaar waar we alles achter ons gaan laten.”

Zondag 5 februari om 11.00 uur: “De Raad spreekt: hoe werkt manifesteren. Wat kun je doen om je doelen te bereiken.” (denk aan relatie, financiën en andere dingen die je belangrijk vindt.”

Zondag 12 maart om 11.00 uur: “De verbinding van tweelingzielen. Wat trekt aan, wat stoot af.”

Zondag 16 april om 11.00 uur: “Omgaan met verdriet en rouw”

Zondag 14 mei om 11.00 uur:  “Vorige levens en hun invloed op je huidige leven”

Zondag 4 juni om 11.00 uur: “Hoe de natuur jouw wijsheid en heling aanraakt”

Channelingen voor het najaar volgen op deze pagina, zo gauw als zij ingepland worden. 

Hieronder dan de channelingen waarvoor je je aan kunt melden: (heb je een channeling gemist en zou je die dolgraag willen horen? Voor EUR 17,50 kan ik je alsnog de opname mailen!)