Persoonlijke Reading

Prijs: 
€ 130.00
afbeelding van Marion Berndsen
Marion Berndsen

Oftewel een privé-consult. Een reading gebeurt vanuit het mediumschap en duurt 1 uur (€ 110). Per 1 september 2020 kost een reading van 1 uur € 120,- .

Een “ normale” reading begint met het contact met overledenen en vervolgens zullen er helderziende beelden uit uw leven naar voren komen.

Een aura-reading behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor mensen die graag een stapje “ hoger” willen, dus een dieper inzicht willen omtrent het huidige leven, vorige levens, waar zij oorsronkelijk vandaan komen en wat de reden van hun bestaan is, adviseert Marion de muzieksessie.

Wanneer je jouw reading opgenomen wilt hebben, is het voor jouw privacy het best wanneer je deze zélf opneemt. Je opname is dan door jou beheerd en helemaal van jou. Dus neem je telefoon of ander opname-apparaat mee wanneer je je sessie opgenomen wilt hebben.

Een consult van een half uur kost €55,- . Per 1 september 2020 €70,-.

Reiniging van Huizen en Bedrijven

Zo af en toe wordt Marion benaderd om negatieve energieen te komen verwijderen uit huizen en/of bedrijven. In huis kunnen er energieen zijn die er niet thuis horen. Bijvoorbeeld aardgebonden geesten die lastig kunnen zijn voor de bewoners. Vooral kinderen zijn hier heel gevoelig voor. Zij nemen meer waar omdat zij nog zo "open" staan. Zij kunnen hierdoor niet goed slapen, zijn onrustig of angstig. Ook leerproblemen kunnen hierdoor ontstaan. Het is natuurlijk een ander verhaal wanneer het kind last heeft van zijn eigen spiritualiteit. De kosten zijn afhankelijk van waar men woont.

Wanneer een bedrijf niet goed loopt, kan ook dit veroorzaakt worden door negatieve energieen. Hoewel de instelling van de eigenaar van het bedrijf ook heel belangrijk is, kan een reiniging op energieniveau een hele positieve zet geven. Bovendien kijkt Marion of er geen accessoires in het bedrijf staan die mogelijk een goede energiestroming (oftewel Chi) tegenhouden. De kosten zijn afhankelijk waar het bedrijf zich bevindt.