Opleidingen en Basis Modulen

Marion werkt er vanaf het moment, dat ze begon met het overdragen van haar mediumschap in de vorm van een mediumschap opleiding naar toe om van het mediumschap een geregistreerd beroep te maken. Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale Training is geregistreerd bij het CRKBO en dit betekent, dat Maylight ISMT voldoet aan de eisen, die aan een opleidingsinstituut gesteld worden. Zo zijn we een stuk dichterbij het doel gekomen om van mediumschap een geregistreerd beroep te maken.

Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale Training biedt korte beroeps opleidingen aan voor Medium en Avalon ELA-Energy Healer. Recent is daar de opleiding tot Tarotist bijgekomen. Alle opleidingen zijn opgebouwd uit modulen. De opleiding Geregistreerd Mediumschap kan samengesteld worden door meerjarige deelname aan het doorlopend mediumschap college. Wanneer gewenst kan dit traject aangevuld worden met specialisatie modulen en praktijk modulen.

Marion geeft les in kleine groepen, van ongeveer 12 deelnemers. Op deze manier kan ze aan iedere deelnemer gegarandeerd voldoende aandacht schenken.