Opleiding tot spiritueel (top)coach

Module Omschrijving

Prijs: 
€2 250.00
Prijs Eenheid: 
15 dagen
Aantal lesdagen: 
15
Groepen waarin nog plekken vrij zijn (klik op onderstaande groepscode(s) voor de volledige informatie over deze groep)

INDIVIDUELE COACHING EN VOOR BEDRIJVEN. 15 lesdagen. Er zijn veel coaches, maar zijn er ook veel góede coaches? Iedereen heeft wel een mening, maar is dat ook de juiste? Hoe zet je iemand daadwerkelijk goed op de rit? Hoe krijg je iemand in beweging? Hoe krijg je iemand zo ver dat ie plezier heeft in zijn of haar werk? Echt plezier hebben in je werk is mogelijk! Hoe zet je iemand in zijn of haar kracht! Hoe krijg je iemand ertoe om assertief te zijn? Hoe los je probleemsituaties op de werkvloer op? En dit alles in samenwerking met onze geestelijke begeleiders, oftewel onze gidsen. Je leert om waar te nemen waar iemand vast loopt, maar je leert ook te zien waar de kern ligt. Je leert om in groepen te bekijken wat er onderliggend speelt en vooral op te lossen. Hoe communiceer jij vloeiend met de mensen die jij begeleidt. Hoe herken jij waar jij goed in bent. Let op! Ik stoom je de pan uit en maak van jou een topcoach! Daarnaast heb ik ideeën die jou kunnen helpen met jouw praktijk en voor wie dat wil, gaan we daar samen naar kijken. 
Lesdagen: vrijdagen 18 september, 2 oktober, 23 oktober, 13 november, 27 november, 18 december 2020, 8 januari, 22 januari, 5 februari, 19 februari, 5 maart, 19 maart, 9 april, 23 april, 15 mei 2021. 
Lestijden: van 10.30 tot 16.00 uur 
Locatie: Maltakade 34 in Woerden 
Kosten: EUR 2250,- voor 15 lesdagen. Ook al gaat de betaling per voorkeur in 1x, is gespreide betaling mogelijk, in 12 termijnen, via automatische incasso. Bij gespreide betaling komt er eenmalig EUR 75,- administratiekosten bij.  Je betaalt dan EUR 193,75 per maand. Omdat de termijnbetaling over 12 maanden verspreid is en de opleiding 9 maanden beslaat, begint je termijnbetaling al in juli a.s. Het laatste termijn wordt dan in juni 2021 afgeschreven. 
Inclusief notitieblok en map, pen, koffie, thee, koek (ook gluten- en lactosevrij).  

 

Heb je nog vragen? Mail me met een gerust hart en altijd vrijblijvend.