Mediumschap Theorie en Praktijk Examen

Module Omschrijving

Prijs: 
€190.00
Prijs Eenheid: 
per dag
Aantal lesdagen: 
1
Groepen waarin nog plekken vrij zijn (klik op onderstaande groepscode(s) voor de volledige informatie over deze groep)

Wil je als medium geregistreerd worden bij Maylight, dan dien je te voldoen aan de volgende eisen:

  • Voldoende bewijsvoering voor het leven na de dood.
  • Een goed inzicht in de betekenis/aanwezigheid van gidsen, chakra’s en de aura.
  • Voldoende inzicht in kosmische kennis.
  • Een integere, professionele houding ten opzichte van de cliënt

Het examen bestaat voor een deel uit een theoretisch examen en een praktisch deel. Je geeft in bijzijn van Marion drie mensen een korte reading van 20 minuten aangaande het contact met overledenen.

Je hoort niet direct of je er door bent, de uitslag komt binnen 14 dagen per post. We raden je aan de test te doen als je: een eigen praktijk wilt, maar ook als je wilt testen hoe je contact met de spirituele wereld is.

Vereiste is om het opleidingstraject Geregistreerd Mediumschap (jaar 1 en jaar 2) bij Maylight ISMT doorlopen te hebben.

Begeleiding: Marion Berndsen, Roger Lenoir + Examen Panel

Examendag(en): 1 dag.

Het Geregistreerd Mediumschapo Examen zijn ingedeeld in groepen. Ga naar het groepenoverzicht om te zien of er nog plekken vrij zijn in de beschikbare groepen voor het Geregistreerd Mediumschap Examen. Klik op de link van één van deze beschikbare groepen om specifieke details, zoals data en locaties te zien van de betreffende groep.

Meer informatieMail ons!

 

De Geregistreerd Mediumschap Vervolgopleidingen/modulen en de bijhorende examens zijn zeer geschikt voor gevorderde particulier/professional met de behoefte om een praktijk als Medium te beginnen en zich verder te specialiseren me de mogelijkheden die Geregistreerd Mediumschap biedt. Ook zijn de Geregistreerd Mediumschap vervolg opleidingen geschikt voor hen, die zich persoonlijk willen ontwikkelen op het vlak van hun intuïtieve vermogens en healing, maar de eerste stappen op het gebied van Mediumschap al hebben gezet.

Een succesvol afgeronde Geregistreerd Mediumschap basisopleiding kan een vereiste zijn om deel te kunnen nemen aan deze Vervolgopleiding/module.

Deze opleidingen/modulen en het examen vragen om een ongeveer 2,5 uur zelfwerkzaamheid naast het aantal contacturen die we zullen hebben. De specialisatie technieken mogen in feite pas ingezet worden als de stof/oefeningen eigen gemaakt zijn. Dus in geval van een lopende praktijk betekent dit 2,5 uur per week studie/oefenlast naast de tijd die je besteed aan je eigen praktijk.

De Geregistreerd Mediumschap vervolgopleidingen wordt afgerond met een Geregistreerd Mediumschap Certificaat betreffende de afgeronde specialisaties opleiding. Een Examen Geregistreerd Mediumschap wordt afgerond met een Diploma met cijferlijst. Geregistreerd Mediumschap is een vrij beroep en een waardevolle aanvulling voor een "paramedisch alternatief begeleider/genezer", die bij voorkeur een bij de KvK ingeschreven praktijk voert en/of Mediumschap wil inzetten als een complementaire behandelingswijze. Daar waar nodig kan de student, die deze vervolgopleiding/module succesvol afgerond ondersteuning van Maylight ISMT ontvangen in het aansluiten bij CAT.