Libora - antwoorden uit de lichtsfeer voor jou

Bestellen

Het boek bevat 357 pagina's en kost EUR 27,95 (verzendkosten EUR 2,95)

U kunt het boek bestellen door een E-mail te sturen aan:
info@maylight.nl

LiBoRa = Liefdevolle boodschappen van de Raad van Avalon-ELA.

Dit boek bevat waardevolle informatie voor jou, gechanneld door medium en schrijfster Marion Berndsen. Dezer channelingen zijn afkomstig van lichtmeesters die Marion en haar cursisten begeleiden: De Raad van Avalon-ELA. ELA staat voor Egypte, Lemuria en Atlantis. 

Na het succesvolle boek "De terugkeer van de Avalon-ELA energie" is LiBoRa tot stand gekomen uit de vele lesdagen. Het contact met de spirituele wereld is steeds sterker geworden. Er is duidelijk doorgegeven dat De Raad de mens op aarde wil begeleiden. Zij spreken over aardse problemen en bieden hierover de leerlingen, maar ook de lezers een geduldige uitleg die ieders hart beroert. LiBoRa is ook een naslagwerk voor vragen waarop jij graag een kosmisch antwoord zou willen. De Raad van Avalon-ELA probeert ons zo duidelijk mogelijke antwoorden te geven. 
LiBoRa is opgebouwd uit liefde en goddelijker wijsheid, zonder opdringerig te zijn. 
 
Marion Berndsen is medium en heeft sinds 1992 een zeer drukke praktijk. In haar opleidingsinstituut genaamd Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale Training geeft zij vele opleidingen en korte modules. Haar warme karakter en het feit dat zij altijd zichzelf is, maken dat de mensen die haar bezoeken voor een reading een opleiding of een cursus, zich thuis voelen. Zij heeft een eigen rubriek in het blad "Mijn Geheim". In het jaar 2007 is zij door diverse Nederlandse bladen uitgeroepen tot "Medium van het jaar". Marion ziet zichzelf echter als een gewone vrouw met een gave.