Avalon ELA-Energy Healer Terugkomdagen

Module Omschrijving

Prijs: 
€95.00
Prijs Eenheid: 
1 dagdeel
Aantal lesdagen: 
1
Groepen waarin nog plekken vrij zijn (klik op onderstaande groepscode(s) voor de volledige informatie over deze groep)

Deze dag is bedoeld voor de mensen die de opleiding Avalon-ELA bij Maylight ISMT gevolgd hebben of nog volgen. 

Op deze dag, kunnen een aantal mensen vragen stellen aan De Raad van Avalon-ELA. Daarbij willen we vermelden dat dit géén persoonlijke vragen mogen zijn, maar uitsluitend vragen waar iedereen iets aan heeft.

Verder leren jullie op deze dag een “voorspoedbehandeling”, een vrij eenvoudige behandeling waar de mensen, die het gevoel hebben alles tegen zich te hebben, veel baat bij zullen hebben!

Ook mogen jullie een helende meditatie ervaren waarbij jullie een extra groepsinitiatie zullen ontvangen, muzikale begeleiding van Roger. De klanken welke zullen worden aangereikt in deze muziek zullen ervoor zorgen dat de initiatie in jouw veld komt, verder zorg ik ervoor dat de initiatie jou bereikt.

Deze initiatie is een bekrachtiging van de Avalon-ELA initiatie en tijdens de meditatie is er een gelegenheid om voor jezelf een wens richting de kosmos te sturen. Helaas kwam de in het begin geplande datum 4 november niet helemaal goed uit i.v.m. de planning van de eigenaresse van het pand waar deze dag gehouden wordt. 

Na dit programma is er gelegenheid om nog na te praten en ervaringen uit te wisselen en/of te netwerken.

Deze opleidingsmodule is bij uitstek geschikt voor beginnende en gevorderde particulier/professional met de behoefte om een praktijk als Medium en/of Healer te beginnen, verder uit te bouwen of te combineren met zijn/haar huidige beroep. Ook is deze opleidingsmodule geschikt voor hen, die zich persoonlijk willen ontwikkelen op het vlak van hun intuïtieve vermogens en healing. 

Deze opleidingsmodule vraagt om een ongeveer 2,5 uur zelfwerkzaamheid naast het aantal contacturen die we zullen hebben. De technieken mogen in feite pas ingezet worden als de stof/oefeningen eigen gemaakt zijn. Dus in geval van een lopende praktijk betekent dit 2,5 uur per week studie/oefenlast naast de tijd die je besteed aan je eigen praktijk.

Voor deelname aan deze opleidingsmodule gelden géén bijzondere toelatingseisen.