Avalon ELA-Energy Healer Basis

Module Omschrijving

Prijs: 
€1 350.00
Prijs Eenheid: 
10 dagen
Aantal lesdagen: 
10
Groepen waarin nog plekken vrij zijn (klik op onderstaande groepscode(s) voor de volledige informatie over deze groep)

De opleiding start op 7 september 2020. Deze prachtige energie raakt de diepere lagen in ons aan en staat in verbinding met de oude wijsheden vanuit Egypte, Lemuria en Atlantis, maar ook vanuit Avalon. Deze energie is special gericht om de symbolische slang, die de weg naar God, naar huis, probeert te verhinderen, te ontkrachten. 

Deze weg naar huis symboliseert ook de weg naar onszelf. Door middel van initiaties (in totaal 5) ontvang je de verbinding om met deze energie te mogen werken. Je kunt andere helen, (volwassenen, kinderen en dieren) maar ook jezelf. De Avalon-ELA energie versterkt al jouw helende vermogens en versterkt je spirituele ontwikkeling. Je hoeft geen kennis te hebben over de bovengenoemde continenten, alles wat je nodig hebt, word je tijdens deze 10 lesdagen geleerd.

De opleiding wordt gegeven op maandag 7 september, 28 september, 5 oktober, 26 oktober, 9 november, 23 november, 7 december 2020, 11 januari, 25 januari, 8 februari 2021.

In de ochtend channel ik de Raad van Avalon-ELA, waarbij je ook je vragen kunt stellen. In de middag leer je de verschillende helingsvormen.

Is dit iets voor mij?

Als je je aangetrokken voelt tot deze opleiding, dan is er iets in jou wat verbinding heeft met de Avalon-ELA energy. Je kunt voor alle zekerheid een foto naar me mailen en dan kijk ik of de opleiding iets voor je is.

Kosten: € 1350,- verspreid over 12 termijnen van EUR 112,50 per maand. 

Werk je graag met groepen? Kijk dan ook naar de Egyptisch Karma healers opleiding!

De Avalon ELA-energy opleidingen zijn bij uitstek geschikt voor beginnende en gevorderde particulier/professional met de behoefte om een praktijk als Healer te beginnen, verder uit te bouwen of te combineren met zijn/haar huidige beroep. Ook zijn de Avalon ELA-energy opleidingen geschikt voor hen, die zich persoonlijk willen ontwikkelen op het vlak van hun intuïtieve vermogens en healing.

Deze opleidingen vragen om een ongeveer 2,5 uur zelfwerkzaamheid naast het aantal contacturen die we zullen hebben. De technieken mogen in feite pas ingezet worden als de stof/oefeningen eigen gemaakt zijn. Dus in geval van een lopende praktijk betekent dit 2,5 uur per week studie/oefenlast naast de tijd die je besteed aan je eigen praktijk.

De Avalon ELA-energy opleidingen wordt afgerond met een Avalon ELA-energy Certificaat betreffende de afgeronde opleiding en omvat natuurlijk de relevante initiaties. Het certificaat staat toelating tot het Avalon Register Basis Account toe (optioneel, maandelijkse bijdrage). Avalon ELA-energy Healing is een vrij beroep en een waardevolle aanvulling voor een "paramedisch alternatief begeleider/genezer", die bij voorkeur een bij de KvK ingeschreven praktijk voert en/of Avalon ELA-energy Healing wil inzetten als een complementaire behandelingswijze. Daar waar nodig kan de student, die deze vervolgopleiding/module succesvol afgerond ondersteuning van Maylight ISMT ontvangen in het aansluiten bij CAT.