Avalon ELA-Energy College Terugkomdagen

Module Omschrijving

Prijs: 
€125.00
Prijs Eenheid: 
1 dag
Aantal lesdagen: 
1
Groepen waarin nog plekken vrij zijn (klik op onderstaande groepscode(s) voor de volledige informatie over deze groep)

Het college is even gestopt, na een intensieve 2 jaar omdat De Raad dat beter vond voor de mensen. De informatie ging snel en werd soms teveel voor sommigen. Toch wil de Raad laten weten dat zij er nog steeds zijn en daarom is er een “tussendag” georganiseerd voor de mensen die het college hebben gevolgd.

De Avalon ELA-energy Vervolgopleidingen/modulen zijn zeer geschikt voor gevorderde particulier/professional met de behoefte om een praktijk als Healer te beginnen en zich verder te specialiseren me de mogelijkheden die Avalon ELA-Energy Healing biedt. Ook zijn de Avalon ELA-energy vervolg opleidingen geschikt voor hen, die zich persoonlijk willen ontwikkelen op het vlak van hun intuïtieve vermogens en healing, maar de eerste stappen op het gebied van Avalon ELA-Energy HEaling al hebben gezet.

Een succesvol afgeronde Avalon ELA-Energy Healing basisopleiding kan een vereiste zijn om deel te kunnen nemen aan deze Avalon ELA-Energy Vervolgopleiding/module.

Deze opleidingen/modulen vragen om een ongeveer 2,5 uur zelfwerkzaamheid naast het aantal contacturen die we zullen hebben. De specialisatie technieken mogen in feite pas ingezet worden als de stof/oefeningen eigen gemaakt zijn. Dus in geval van een lopende praktijk betekent dit 2,5 uur per week studie/oefenlast naast de tijd die je besteed aan je eigen praktijk.

De Avalon ELA-energy vervolgopleidingen wordt afgerond met een Avalon ELA-energy Certificaat betreffende de afgeronde specialisaties opleiding en omvat natuurlijk de relevante initiaties. Avalon ELA-energy Healing is een vrij beroep en een waardevolle aanvulling voor een "paramedisch alternatief begeleider/genezer", die bij voorkeur een bij de KvK ingeschreven praktijk voert en/of Avalon ELA-energy Healing wil inzetten als een complementaire behandelingswijze. Daar waar nodig kan de student, die deze vervolgopleiding/module succesvol afgerond ondersteuning van Maylight ISMT ontvangen in het aansluiten bij CAT.