Amida: Versterk het contact met je Gids(en)

Module Omschrijving

Prijs: 
€125.00
Prijs Eenheid: 
1 dag
Aantal lesdagen: 
1
Groepen waarin nog plekken vrij zijn (klik op onderstaande groepscode(s) voor de volledige informatie over deze groep)

Op deze dag zal Amida ingaan op het contact met jouw gidsen. Hoe communiceer met je gids(en), wie zijn zij, hoe „leven” zij. En nog veel meer. We zullen gaan kijken of we een duidelijk beeld van de aanwezige gidsen mogen ontvangen en ik zal daarin ondersteuning geven. Daarnaast zullen we boodschappen en antwoorden krijgen van deze zelfde gidsen omtrent alle vragen die nu in jouw leven spelen. 

Lunch: het is mogelijk te lunchen in d’n Office in het restaurant (buffet) voor een redelijk bedrag, maar je kunt ook je eigen lunch meenemen. Koffie, thee en koek is aanwezig. 

Deze Amida opleidingsmodule is geschikt voor beginnende en gevorderde particulier/professional, die in hun lopende praktijk met de Amida energie willen leren werken. Ook is deze opleidingsmodule geschikt voor diegenen, die zich aan de hand van spirituele thema's persoonlijk willen ontwikkelen op het vlak van hun intuïtieve vermogens en healing. 

Deze Amida opleidingsmodule vraagt niet veel eigen tijd, maar wel de bereidheid om zich de stof, die tijdens deze Amida module geleerd en beoefend is te integreren in het dagelijkse persoonlijke en professionele leven. 

Voor deelname aan deze opleidingsmodule gelden géén bijzondere toelatingseisen.